Försäljning
Med vår kunskap om er marknad blir träffsäkerheten betydligt högre


Kontaktregister
Det är fler beslutsfattare inblandade i varje investering. Därför behöver du alternativa kontaktpersoner för att jobba snabbare och öka kontaktytorna.

Marknadsinformation
Vi uppdaterar årligen över 240 000 företagsuppgifter och som kund hos oss får du tillgång till dessa i realtid och kan enkelt filtrera fram den målgrupp du vill bevaka.

För att lyckas bättre med försäljningen behöver du känna till vem som har behov av er produkt/tjänst och vad som påverkar deras val av leverantör.

Om du väljer att lägga till bevakningar får du ett konstant flöde med leads, direkt i din säljares lista.

CRM
Genom att tilldela varje säljare ett personligt konto får du en bra struktur på marknadsbearbetningen.

När dina säljare jobbar i verktyget kan du mäta hur stor andel av aktiviteten som sker på de marknadssegment som du vill nå.

Till Publikator Solutions

EXTERNA INNESÄLJARE
Med våra resurser blir du betydligt snabbare


När vi identifierat era potentiella kunder kan vi hjälpa dig med den initiala kontakten där vi berättar om ditt företag och erbjudande.

Med vår tjänst kan du snabbt öka volymen och närvaron på er marknad genom att låta oss sköta din fördjupade prospektering och mötesbokning.

EXTERN MARKNADSAVDELNING
Med vår kompetens blir din marknadsföring betydligt enklare


Många företag som saknar egna resurser tycker att det är svårt att formulera en marknadsplan och jobba med varumärkesstärkande aktiviteter. Ofta förknippas dessa insatser med stora kostnader vilket gör att tröskeln blir ännu högre.

Vi möter dig precis där du är och utformar en strategi som kan växa med ditt företag. Det är vanligt att våra kunder förvånas över hur mycket som kan åstadkommas med små medel.

I vårt nätverk har vi dessutom kompetenser som är viktiga när du är i behov av att lyfta ditt varumärke på en mer avancerad nivå.

Digital kommunikation
Vi ger dig betydligt bättre exponering


Det finns mycket att säga om digital kommunikation men allt går ut på att i så stor grad som möjligt kommunicera med rätt personer.

De flesta företags marknadskommunikation sker genom en mix av olika aktiviteter. Det blir allt svårare att komma i kontakt med beslutsfattare och få tillfälle att presentera sina affärsupplägg. Det är därför viktigt att er kommunikation sker via flera kanaler. Om de sker i rätt ordning och tid så förstärker de varandra.

Vi rekommenderar rätt kanaler för er!

E-postutskick
Helt avgörande för resultatet av ditt e-postutskick är att du når fram med ditt budskap till rätt person. Hos oss ingår alltid dagsfärska mottagarregister och vi administrerar ditt utskick från första idé ända fram till mottagarens inkorg.
Vill du hellre sköta ditt e-postutskick själv finns möjligheten att köpa anpassade register.

Webbsida
Du har bara en chans att göra ett första intryck och vi brinner för allt som rör webb och digitala medier.

Vi utgår från era förutsättningar och behov och föreslår en optimal lösning för att förverkliga idéerna, från färdiga paketlösningar till större skräddarsydda projekt. Planerar ni att börja sälja via e-handel? Vi skräddarsyr din lösning tillsammans med vår partner Extrude.

Industridesign, grafisk design, app- och webbdesign
Våra uppdrag liksom våra kunder har alla färger och former och det är något som vi inspireras av. Det innebär att vi arbetar tillsammans med små enskilda till medelstora företag och stora internationella koncerner. Vi arbetar lika gärna med kortare designuppdrag som långa projekt. Vi gillar helt enkelt olika.
Läs mer om vår partner BR IND

LinkedIn
I vårt verktyg får du tillgång till LinkedIn profiler till dina prospekt. Innan du börjar kommunicera via detta sociala nätverk kan vi erbjuda dig hjälp med att skapa din personliga profil och ge värdefulla tips om hur ni kan kommunicera via detta affärsnätverk.

Visuell kommunikation
Film gör ditt budskap betydligt starkare


Filmproduktion & komplett studio
En av våra stora passioner är att berätta historier. Historier som intresserar och som berör. Samtidigt drivs vi av att använda den senaste tekniken för att visualisera våra berättelser. Att vi också har en komplett studio i huset ser vi som en stor fördel.

3D-modellering & animation
Våra animatörer modellerar, animerar och ljussätter 3D-geometri till reklam- eller informationsfilmer. Vi utgår även ifrån befintliga CAD-modeller. Tillsammans med live-action-foto från våra filmfotografer är möjligheterna oändliga.

Event, appar & hologram
Film har blivit en allt viktigare del vid ett event så varför inte börja där? Vi är med från första idén till genomförandet av showen. Vi producerar även hologramproduktioner och appar för mässor och showrooms.

Vill du veta mer om möjligheterna med visuell kommunikation, kontakta vår partner Videa

Några av Videas senaste produktioner:

Monitor G5
Produktlanseringsfilm


         FM Mattsson
Brandingfilm
Voith – Safeset
Informativ 3D-animation


        

Biomedicum på uppdrag av Karolinska & Akademiska Hus
Visualiseringsfilm
Se mer exempel hos vår partner Videa.se

Publikator BRANSCHSTATISTIK
Av oss får du rätt beslutsunderlag


Vår egen nyhetsportal med aktuella branschnyheter som berör er marknad. Alla artiklar bygger på fakta från statistiska underlag som inhämtats via personliga intervjuer med nyckelpersoner inom det nordiska näringslivet.

Läs våra branschnyheter

Till MyNewsDesk Till Branschstatistik.com

Vår metod
Vi vet var dina potentiella kunder finns


Med kunskap om marknaden formulerar vi aktiviteter som ger resultat. Vi grundar alla beslut på fakta och kommunicerar enbart via säkra kanaler.

Genom att vara pålitliga och trogna det vi gör säkerställer vi att vi når våra mål avseende kvalitet och effektivitet. Vi rekommenderar alltid det som är bäst för uppdragsgivaren och vi litar på vår egen förmåga att säga som det är, utan att försköna eller dölja verkligheten.

Uppriktighet och transparens genomsyrar vår egen verksamhet och vi utvecklas genom att ta lärdom av det som fungerar bra men strävar alltid efter att bli bättre.

Vi vill arbeta så nära våra kunder som möjligt, framför allt som bollplank och inspirationskälla till alla säljare som är länken mellan företagens visioner och mål.

Hoppas vi ses!

Kontakta oss070-299 14 00
info@publikator.se
Atlasgatan 10, 802 86 Gävle